Våra tjänster

Hubert är arbetsledare på Hubba Bygg och leder hela byggprocessen från början till slut. Vid varje nytt uppdrag får kunden en skriftlig offert alternativt leveransbeskrivning där vi tillsammans har skrivit en arbetsbeskrivning och hur eventuell försening hanteras. Vi följer branschregler och anlitar endast behöriga samarbetspartners inom elektronik. Under byggprocessen utför vi egna kontroller av material och utförande av arbetet.

Nybyggnation av villor

När vi utför en nybyggnation av ett hus eller en villa börjar arbetet med förberedande markarbeten. Då fälls träd och forslars bort, marken dräners, stödmurar mot väg och mot granne byggs upp och eventuell sprägning utförs. Under hela byggprocessen håller Hubba Bygg i projekteringen av arbetet. Vi erbjuder även totalentreprenad vid nybyggnation. Då har du endast en kontaktperson hos oss på byggföretaget och vi sköter all kontakt med samarbetspartners inom elektronik och övriga områden.

Ombyggnad av hus, villor och radhus

Vi utför ombyggnad och tillbyggnad enligt konstruktionsritningar från arkitekt. En ombyggnad kan innefatta många olika delar. Gamla rum som ska rivas och byggas om med ny isolering, golvvärme och målning eller nya innerväggar som ska sättas upp alternativt tas bort. Vanliga uppdrag inom ombyggnad är målning, ingjutning av golvvärmesystem inkl. golvläggning och tillbyggnader.

Varje ombyggnad är unik i sitt slag och måste anpassas så att det passar i stil med den befintliga interiören i huset. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi ge dig råd vid din ombyggnad och hjälpa till så att stil, form och färg fungerar bra ihop.

Att bygga om öppnar ofta möjligheter att förbättra sitt hus eller radhus för att spara pengar. Man kan t.ex. kontrollera isolering och täta till vid behov för att kunna sänka värmekostnaderna.

Plattsättning, både kakel och klinker

Att lägga in klinkers och vattenburen golvvärme är ett sätt att förnya hemmet utan att göra stora ombyggnader. Det finns många fördelar med att använda kakel och klinkers. Plattsättning med golvvärme vid utrymmen där det ofta blir vått på golvet gör att det snabbt torkar upp av sig självt. Exempel på sådana utrymmen är badrum och tvättstuga. Vid entreen kan man enkelt ta av sig skorna och låta dem torka på kaklet under snö och regnperioder. Vid plattsättning i tvättstuga och badrum våtrumsbehandlas rummen innan kaklingen sker. I våtrum kan man gärna göra en helkakling, d.v.s lägga kakel både på golv och på väggarna. Genom att kombinera olika färger och använda dekorativa border kan man skapa mycket stilrena och fina mönster på väggarna för att ge liv i rummet.

Klinkers och kakel blir också fint att lägga framför den öppna spisen. Du får ett dekorativt hantverk och slipper brännmärken i parketten när veden sprätter.

Köks- och badrumsrenovering

Vi har behörigheter att utföra tätskiktsarbeten enligt branschregler BBK och vi är medlemmar i PER. Vi utför renovering av kök och badrum och nyproduktion vid t.ex. utbyggnad. Efter utfört arbete förser vi våra kunder med Byggkeramikrådets tätskiktsintyg som ger en garanti på tätskitningen.

Murning och putsning av fasader

Vi utför reperationer och nyproduktion i olika system för fasadputs. Exempel på metoder är ventilerade putssystem, puts på mineralull, trä, betong, tegel och Spinorex. Vi utför alla våra tjänster med hög kvalitet och punktlighet.

Läggning av marksten och plattor i trädgårdar

Plattsättning utomhus kan användas för att skapa en gång till ditt hus från gatan, garageuppfarter, rabatter i trädgården och mycket mer. Vi har lång erfarenhet av att lägga marksten utomhus och är duktiga på att skapa mönster i stenläggningen. Man kan använda många olika typer av plattor och färger när man lägger marksten och det är viktigt att det passar bra ihop med den övriga exteriören och med husets fasad. Vi ger dig gärna råd, om vad som passar till din uteplats.

Lokalvård

Som komplettering till byggnationen erbjuder vi städning och framför allt byggstädning. Läs mer om detta under fliken lokalvård.

Ring oss för mer information